ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Regelmatig onderhoud is essentieel om de prestaties en conditie van uw Bentley of in Crewe gebouwde Rolls-Royce in stand te houden. Ons netwerk van erkende Bentley-dealers is het best toegerust om het telkens terugkerende onderhoud van uw wagen uit te voeren.

Onze technici krijgen uitgebreide trainingen in onze fabriek in Crewe, waardoor zij een ongeëvenaard vaardigheidsniveau en aandacht voor details kunnen bieden.

Zij hebben toegang tot de nieuwste diagnoseapparatuur en technische ondersteuning van de fabriek en zij werken uitsluitend met originele onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties, zodat uw wagen op het niveau blijft waarop deze werd gebouwd.

Onze ervaren servicespecialisten adviseren u altijd over het juiste onderhoudsschema voor uw wagen, zodat u altijd kunt genieten van de optimale prestaties waartoe uw wagen werd ontwikkeld.

Volgens ons gaat het onderhoud van uw wagen verder dan alleen de technische aspecten van de service zelf, wij maken onze belofte aan u op de volgende manieren waar:

• Wij geven u altijd een gedetailleerde kostenraming voor vereiste herstellingen.

• Wij geven u altijd een complete toelichting op uw factuur.

• Wij proberen altijd op uw verzoek een vervangwagen beschikbaar te stellen of u te voorzien van een andere manier van vervoer.

• Uw wagen krijgt altijd een gratis was- en stofzuigbeurt bij ieder bezoek aan onze werkplaats.

Wij stellen ook uw waardering en respect voor uw Bentley op prijs en zullen altijd de uiterste voorzorg betrachten zolang wij deze onder onze hoede hebben.

Klik dus voor meer informatie of om een afspraak te maken, hier om uw aanvraag in te dienen. Een medewerker van onze dienst naverkoop neemt dan spoedig contact met u op om te bespreken wat u nodig hebt. Of klik hier om onze brochure over nazorg te downloaden.

Wij bevelen aan dat ofwel eenmaal per jaar of na iedere 16.000 km (wat het eerst komt) onderhoud wordt uitgevoerd door een erkende Bentley-dealer.